TR

AKSA Beheer
Bewindvoering en Inkomensbeheer

Over AKSA Bewindvoering en Inkomensbeheer

Iedereen is in het leven gebaat bij rust en regelmaat. Lang niet iedereen kan echter op financieel gebied van rust en regelmaat genieten. Veel mensen ervaren zelfs veel onrust, doordat de financiële huishouding niet op orde is. Wij nemen de financiële huishouding graag op ons, waardoor wij rust in het leven van onze cliënten inbouwen. Hierbij hanteren wij altijd een aanpak op maat; wij kennen geen ‘standaard’ aanpak.

Kernwaarden

Ieder mens verdient het om de juiste financiële hulp te krijgen. Dat is de overtuiging die wij bij AKSA Bewindvoering en Inkomensbeheer hebben. Hierbij richten wij ons op de mens, op het individu en op persoonlijke aandacht. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste manier is om mensen van de juiste financiële ondersteuning te voorzien.

AKSA Beheer helpt bij inkomensbeheer en bewindvoering Zutphen

Betrouwbaarheid

Veel mensen die in de financiële problemen zitten, zijn het vertrouwen kwijtgeraakt. Het vertrouwen in zichzelf, maar waarschijnlijk ook in instanties. Wij doen er daarom alles aan om eerst het vertrouwen van onze cliënten te winnen. Dit doen we vooral door betrouwbaar te zijn.

Dit uit zich onder meer in het nakomen van afspraken. Als wij iets beloven, komen wij dit altijd na. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om respect te tonen. Op die manier is er een stevige fundering voor het verlenen van de juiste financiële hulp. Onze cliënten moeten altijd op ons, op onze betrouwbaarheid en op onze vakkennis kunnen rekenen. Voor alle werknemers van Aksa Beheer, Bewindvoering en Inkomensbeheer is dat een vanzelfsprekendheid.

Transparante communicatie

Open en eerlijk communiceren; daar komt elk individu het verste meer. Vandaar ook dat wij transparante communicatie zien als de basis voor elke samenwerking. Wij hebben hierbij de intentie om elk individu te helpen. En om elk individu op het gebied van financiën de juiste richting op te sturen.

Tijdens ons kennismakingsgespreken beginnen we hier al mee. Zo delen we met u wat u van ons kunt verwachten. Gedurende het traject heeft u ook altijd inzicht in uw eigen dossier. U kunt hiervoor gebruik maken van ons online systeem.

Persoonlijke aandacht

Alles valt of staat met persoonlijke aandacht. Dat is één van de overtuigingen die we intern bij Aksa Beheer, Bewindvoering en Inkomensbeheer hebben. Mede hierom staat de mens altijd centraal bij ons. Wij stellen altijd een persoonlijk plan van aanpak op en luisteren hierbij naar uw wensen. Wij horen graag wat uw behoeften zijn en waar we u mee kunnen helpen. Door deze persoonlijke benadering bouwen we snel de gewenste vertrouwensband met onze cliënten op.