TR

AKSA Beheer
Bewindvoering en Inkomensbeheer

Inkomensbeheer

Financiële controle is voor iedereen noodzakelijk. U moet precies weten welk geld er binnenkomt en met welke uitgaven u te maken heeft. Het is uiteindelijk zaak om de juiste balans op dit gebied te vinden, maar is niet iedereen een ster is. Dit komt ook doordat er met onvoorzienbare zaken rekening gehouden wordt.

Mocht u op dit gebied hulp nodig hebben, kunt u bij AKSA Bewindvoering en Inkomensbeheer terecht. Wij zorgen ervoor dat u volledig inzicht krijgt in uw financiële situatie. U weet hierdoor precies hoeveel geld u per maand binnenkrijgt en hoeveel geld u per maand uitgeeft. Ook stellen we met u een stappenplan op, zodat u naar een gezonde financiële toekomst toe kunt werken.

inkomensbeheer Zutphen AKSA beheer

Wat is inkomensbeheer precies?

Inkomensbeheer is een volledig vrijwillige vorm van financiële ondersteuning. Deze dienst is geschikt voor mensen die het overzicht kwijt zijn. Maar, ook voor mensen die dreigen om in de schulden te belanden. Om dat gevaar voor te zijn, is het verstandig om inkomensbeheer in te roepen.

Ten opzichte van bewindvoering is inkomensbeheer een minder ingrijpende maatregel. Zo kan deze maatregel niet opgelegd worden door de kantonrechter, terwijl dit bij bewindvoering wel mogelijk is.

Bij ons kunt u voor twee vormen van inkomstenbeheer terecht:

Zodra u zich bij ons aanmeldt, treden wij graag in overleg met u. We bespreken de verschillen tussen onze beide pakketten en kijken hierbij gericht naar uw situatie. Op basis daarvan stellen we het juiste pakket voor u voor.

Bij deze maatregel blijft u verantwoordelijk voor uw eigen financiën. Wij zijn er echter om u te ondersteunen; de afspraken die we op dit gebied maken, leggen we vast.

Vindt u het lastig om inkomensbeheer aan te vragen? Of vindt u het lastig om tussen onze pakketten een keuze te maken? Neem contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, samen kijken we naar een oplossing.
Telefonisch op: 0575 – 214 214 of per email via: info@AksaBeheer.nl